fbpx

АМС Медиа

«АМС Медиа» este o companie de comerț și producție cu mulți ani de experiență. Înființată în 1996, compania ocupă una dintre pozițiile de lider pe piața rusă a produselor chimice profesionale, de uz casnic și cosmetice. „AMC Media” operează în trei domenii principale de activitate: „Produse de curățare și de uz casnic”, „Cosmetică”, „Detergenți profesioniști”.

Mărcile cunoscute ale companiei, cum ar fi «МЕГА», «Прогресс», «Золушка», «Русские травы», «Зодиак», «Алиса», «Таежный», care sunt proprietatea companiei, au castigat deja popularitate, atât in domeniul consumatorilor, cât și în sectorul industrial nu numai pe teritoriul Rusiei, ci și în țările din vecinătate.

Prioritatea companiei „AMC Media” este îngrijirea consumatorilor și calitatea produselor. Dezvoltarea, producerea și realizarea produselor de curățare și uz casnic, produselor cosmetice, este efectuată de specialiști cu înaltă calificare. În fiecare etapă a procesului tehnologic se efectuează un control atent, se utilizează numai materii prime de înaltă calitate. Toate produsele sunt certificate și testate pentru a respecta cerințele de reglementare.